Krevet King + Dušek Royal Memory

50,000 rsd

Kvalitetan, masivan i veoma izdržljiv krevet koji će sigurno trajati više decenija. Krevet je izrađen od punog drveta – parene bukve prve klase. Visina uzglavlja 91cm, visina uznožja 38cm. Uzglavlje, uznožje i bočne stranice rade se od drveta debljine 4cm. U cenu kreveta nisu uračunate fioke koje se posebno prodaju po ceni od 5.500 dinara komad.

Dušek koji će zadovoljiti potrebe potrosača koji traže mekane i udobne podloge za spavanje sa luksuznom memorijskom penom najveće gustine v50kg/m3 i anatomskom pene gustine 30kg/m3 potpuno antialergijske i antibaterijske , koja će vašem telu dati izuzetnu čvrstu i jaku podlogu za spavanje, a luksuzna memori pena  će vam pružiti vrhunski osećaj udobnosti i mekoće. Anatomska pu pena(Proizvedena u Srbiji) 14cm i memori pena 4cm.

Navlaka jezgra izrađena je od streč platna sa velikim procentom pamuka proštepana sa  200g koflinom što pruža izuzetan osećaj mekoće. Navlači se direktno na jezgro bez pod navlake da bi vazduh nesmetno strujao kroz jezgro dušeka.Navlaka ima trostrani rajfešlus koji omogućava lako skidanje i pranje u veš mašini na nižim temperaturama bez centrifuge. Ovaj dušek je napravljen namenski da ubrza relaksaciju mišica , da pruži maksimalni osećaj uživanja dok uranjate u memori penu koja ce pratiti konture vašeg tela I pružiti osećaj maksimalnog odmora.

Ovaj dušek je napravljen tako da okretanjem dušeka možete dobiti i tvrdju podlogu za spavanje. Dušek se izrađuje u standardnoj visini  od 18cm a vi sami možete birati visinu duseka kao i odnos memori pene i pu pene shodno vašim potrebama.

Dimenzije kreveta: 160x200cm
Dimenzije dušeka: 160x200cm
Garantni rok dušeka  Royal Memory je 12 godina.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Dodatne informacije

Dimenzije -

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Krevet King + Dušek Royal Memory“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TOP